Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο δοχείο και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 1,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 γρ
Υδατάνθρακες: 8,4 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4 γρ
Ίνες: 0,7 γρ
Πρωτεΐνες: 7,7 γρ
Αλάτι: 0,70 γρ